Konsert med Kristin Horne
Konsert med Kristin Horne

Konsert med Kristin Horne

Tidspunkt
09.03.2014 00:00 - 00:00

Billettsalget stenger
08.03.2014 23:59

Påmeldingen er stengt

Arrangør
IMI-kirken

Sted

Gunnar Warebergs gate 15, 4021 Stavanger, Norge

Opplev Kristin Horne i sin første konsert med fullt band og stryk etter plateslippet av "Seasons" i desember 2013. På konserten vil Kristin presentere alle sangene fra den nye platen.

Velkommen til en stemningsfull og vakker konsertopplevelse med Kristin Horne søndag 9. mars 2014.

Dørene åpner kl.20.30 og konserten varer i ca. 1 time.
 

Beskrivelse fra platen "Seasons".

Etter flere år som låtskriver og lovsangsleder i IMPULS og IMI Kirken har Kristin Horne nå kommet med debutalbumet Seasons.  Kristin er mest kjent i IMPULS-miljøet for sangene Mer lik deg, Du er den og Du som råder. Hun er også en av lovsangslederne på IMI Kirkens plate Troens øyne – Live fra IMI Kirken.
 
Seasons er spilt inn i Redding, California hos den velkjente stjerneprodusenten Jeremy Edwardson (Jesus Culture, Kari Jobe, Michael W. Smith). Med seg på platen har hun blant annet de amerikanske musikerne Chris Quilala og Jeffrey Kunde (Jesus Culture) og norske Tore Kulleseid (Impuls). Kristin har også fått med seg gjestesolistene Hunter G. K. Thompson (Bethel Church) og Jeremy Edwardson (The Myriad).
 
Denne platen er en skikkelig lytteopplevelse med nydelige strykearrangement og livsnære og tilbedende tekster som går rett i hjertet. Kristin formidler håp, tro og sannhet på en enkel, men sterk måte.

kristinhorne.no