Referanser

Checkin leverer påmelding- og billettsystem for hundrevis av kunder i alle bransjer. Våre kunder verdsetter fleksibilitet, stabilitet, rask og god support, samt bra priser. Dette får de hos Checkin.
Vi scorer 4 av 5 stjerner på kundetilfredshet i kundeundersøkelse fra vinteren 2019.

Et utvalg av våre kunder

“Checkin dekker alle våre behov for å kjøre store og små arrangementer på nett på en enkel, sømløs og sikker måte. For kundene er det enkel påmelding, gode betalingsløsninger og velfungerende billettsystem. For oss er det enkelt å sette opp webinarer med fleksible påmeldingsskjemaer, oversiktlige ordrerapporter, enkel kunde- og arrangementshåndtering, gode integrasjoner med Zoom, og ikke minst et godt økonomisystem for å sette opp og hente ut regnskapsrapporter. Videre vil vi takke alle i Checkin for strålende oppfølging og support!
Rune H. Rasmussen
Fagkonsulent

Om Barnevakten

Barnevakten er en fri og selvstendig ideell stiftelse som formidler fakta og råd om barn, unge og medier.

Se nettside

“Checkin hjelper oss med hele logistikken til arrangementet. Alt fra påmelding, god kontroll på hotellbooking, innsjekk og fakturering.

Erik Bøylestad Nilsen
Arendal Kommune

Om Arendal Kommune

I hjertet av Sørlandet ligger Arendal. Kommunen er fylkeshovedstad i Aust-Agder og har ca. 44 000 innbyggere.

Se nettside

“For oss var det viktig med fleksibilitet og gode betalingsløsninger. Vi er trygge på at vi valgte et system som blir vedlikeholdt og kontinuerlig forbedret. “
Scott Patrick Brugmann-Engene
Dagens Næringsliv

Om DN

Dagens Næringsliv er en norsk dagsavis og den tredje største avisen i Norge

Se nettside

“Etter at vi byttet over til Checkin har påmeldingen for deltakerne blitt enklere og konverteringene har skutt i været!

Marius Wang
Oslo Business Forum

Om Oslo Business Forum

Oslo Business Forum er en ledende aktør i konferansemarkedet som ønsker å være banebrytende og annerledes. De samler tusenvis av deltakere til sine konferanser.

Se nettside

“Vi byttet til Checkin etter å ha testet litt ulike alternativer i markedet og er veldig fornøyd deres system og leveranser.
Det er enkelt og intuitivt å bruke med fokus på brukervennlighet og effektive løsninger.
Checkin er opptatt av utvikling og vi opplever at de raskt iverksetter nye løsninger etter behov.“
Nina Sofie Petterød Ellingsen
Leder Egmont Live

Om Egmont Live

Egmont Live sørger for at de gode historiene blir presentert på en live plattform, og de arrangerer events på tvers av alle Egmonts produkter og merkevarer.

Se nettside

“Kreativt Forum valgte Checkin etter en runde med ulike leverandører for å finne den beste leverandøren av digitale billettløsninger. Og vi har ikke angret. Billettløsningen er enkel å administrere, den fungerer glimrende på desktop og mobil, og prisen for å bruke løsningen er en av de bedre. I tillegg har vi fått en fantastisk service hele veien jeg tror det er vanskelig å overgå. Checkin fremstår som et moderne og kundesentrisk selskap der kundeservice, innovasjon og brukervennlig teknologi står i fokus. Jeg kan absolutt anbefale Checkin til andre som vurderer en digital billettløsning.
Aksel Sørbye
Faganvarlig

Om Kreativt Forum

Formålet til Kreativt Forum er å samle og styrke alle som arbeider med kreativ kommersiell kommunikasjon. De skal skape de viktigste arenaene for inspirasjon, engasjement og sosialt fellesskap i kommunikasjonsbransjen.

Se nettside

“I søket etter å finne et brukervennlig system som kunne løfte kvaliteten på vårt Cupfinaleseminar, falt vi ned på Checkin. Verktøyet gjør alt fra påmelding, oversikt, innsjekk og fakturering mye enklere og gjør at vi som er involvert kan ha enda mer fokus på service og innholdet i programmet. I tillegg ser vi jo at Checkin også er glimrende til gjennomføring av andre trenerarrangement, webinarer og påmelding til diverse møter. Kan anbefales for andre klubber og foreninger!“
Teddy Moen
Daglig leder, Fotballtrenerforeningen

Om NFT

Norsk Fotballtrenerforening (NFT) ble stiftet 9. november 1986 og er en interesseorganisasjon for fotballtrenere på alle nivåer i norsk fotball. I over 30 år har NFT arbeidet for å sikre trenerens stilling og status i norsk fotball.

Se nettside

Flere fornøyde kunder

Fikk du litt lyst til å prøve Checkin?

Registrer en konto helt uforpliktende